Wie ben ik

Rob GerritsenEen arrangeur/dirigent/bastrombonist die altijd bezig is met zijn passie: Muziek!

Ik heb gespeeld onder leiding van de Amerikaan Hall Schiff en Jazztrombonist Joan Reinders. Zij hebben mij de kneepjes van het arrangeren en muzikaal leiderschap geleerd. In die periode (1985) heb ik mijn studie aan Artez te Arnhem afgerond en o.a. bastrombone gestudeerd bij Kees Blokker (eerste trombonist, Concertgebouworkest).

Ik heb ervaring in het schrijven van arrangementen in verschillende stijlen voor diverse drumfanfares, showkorpsen en bigbands.

Ik werk als conductor en arranger voor:

  • 2015 tot heden Showkorpsen KDO, Groessen
  • 2013 tot heden St. Sebastianus, Gendt
  • 2001 tot 2006 Drumfanfare PWA, Elst
  • 1986 tot 2013 Bigband Mainstream Connection
  • 1986 tot 2014 Showkorpsen Irene, Ede

Visie

Ik heb een geheel eigen stijl ontwikkeld. Die stijl is helder, eenvoudig, doorzichtig en strak. Mijn arrangementen klinken herkenbaar voor ieder publiek en ik vind het belangrijk voor muzikanten dat iedere partij interessant is om te spelen.